Najnovšie recenzie zo sekcie Detské plienky
- fungujú
- dvojité manžety
Pretože sa naše dieťa začína vertikalizovať, sú pre nás plienkové nohavičky jasnou voľbou. Hlavne preto, lebo sa oveľa jednoduchšie obliekajú. Pampers značka nikdy nesklame, takže aj tieto nohavičky sú vynikajúce – rýchlo odvádzajú vlhkosť a naozaj vydržia nepretiecť aj celú noc.
- Dobre sedia, netlačia
- Nepretekajú
- Vrecko vzadu
- Silná vôňa
- Šuštiaca vonkajšia strana
Plienky majú príjemný materiál okolo pása, oproti iným značkám plienok ale menej hladký. Dobre sedia, zatiaľ nám žiadna nepretiekla cez deň ani v noci.
Zvnútra na zadnej strane vrecko proti zašpineniu trička, to už sa nás síce netýka, ale niekomu určite poslúži.
Trochu mi vadí silná vôňa plienok (nepoužitých) a vonkajšia strana šuští, ale nič šialeného.
- savosť
- vrecúško proti pretečeniu
- veľkosť balenia
Plienkové nohavičky ma zaujali hlavne svojou savosťou a vďaka vrecúšku sa naozaj žiadna tekutina nedostane z plienky von. Ďalej určite oceňujem naťahovanie nohavičiek, pomocou ktorého je možné aj neposedné dieťa rýchlo obliecť. Dizajn nohavičiek zaujme deti aj rodičov, škoda len, že sa jedná o limitovanú edíciu. Balenie nohavičiek po 72 kusoch je ideál. Môžem len odporučiť.
- dieťa dlhodobo v suchu
- dieťa bez zaparenín
- jednoduchá manipulácia
Plienky sú perfektné, ľahká manipulácia, čo ocenia predovšetkým mamičky malých neposedov, pekne sajú, syn s citlivou pokožkou nie je zaparený, vydrží celú noc naozaj v suchu a je spokojný. Najviac je však syn nadšený dizajnom, Labkovú Patrolu miluje.
- funkčnosť
- parfumácia
- jednoduchosť
- drží na tele
- Nič
Plienky sme mali možnosť vyskúšať a splnili naše očakávanie. S plienkami Pampers máme už niekoľkoročnú skúsenosť a aj teraz sme nadšení. Pohodlne sa navliekajú, nepadajú, zadržia čo majú a hlavne nedráždia detskú pokožku, bez parfumácie, čo nám vyhovuje. Ako bonus sú obrázky z veľmi obľúbeného seriálu Labková patrola.
- Pružnosť
- Vrecko Stop&protect
- Motív
Plienky sú super. Konečne sme objavili nejaké, ktoré synovi vydržia celú noc a nepretečú. Vďaka vrecku na zadnej časti sa nestane žiadna nehoda. Plienkové nohavičky sú pružné a jednoducho sa obliekajú a nikde netlačia. Krásny motív zaistil, že syn pri prebaľovaní neuteká a plienky si konečne nedáva dole.
- Kvalita, plienky ktoré ešte nikdy nesklamali
- Dobre sedia
- Nemusíme prebaľovať často
- Obrázky dieťa zabávajú
- Vydržia aj celú noc
Plienky Pampers pants sú naše najobľúbenejšie, takže ani u týchto nie som prekvapená, že sú super a malému vyhovujú. Čo ma prekvapilo je nadšenie, ktoré obrázky patrol na plienkach v malom podnietili. Zrazu je prebaľovanie o dosť menší problém.
Oproti iným plienkam vydržia naozaj dlho, celú noc zvládajú bez problému a cez deň ich človek tiež nespotrebuje veľa.
Syn trpí na ekzémy a pri značke Pampers viem, že sa nikdy nezaparí.
- Ľahké obliekanie
- Krásne obrázky
- Pekné balenie
- Nikde nič neškrtí
- Nič
Krasne obrázkové plienkové nohavičky, ktoré sme s malým vyskúšali vo veľkosti 4. Ľahko sa nasadzujú, krásne sedia, nikde nič neskrtí. Žiadna reakcia na citlivejšiu pokozku. Dobre sajú a tiež dosť vydržia. Jednoducho sa dajú dolu. Prišlo mi, že aj krásne voňajú, tak jemne.
- Vysoký elastický pás
- Motív
- Kvalita prevedenia
- Ekologický dopad
Elastický pás na plienke je vysoký, teda pekne drží okolo bruška a nedôjde tak ľahko k roztrhnutiu, keď si dcéra plienku oblieka a vyzlieka sama. To, že je na plienke zobrazená obľúbená rozprávka, naša 2 ročná dcéra samozrejme vníma a nemusím ju potom prehovárať, nech si na noc tú plienku oblečie :) Plienka za celú noc nikdy nepretiekla a ani sa neobjavili nejaké zapareniny tým, že by koža na zadočku nedýchala. Za nás teda veľká spokojnosť. Jediné čo ma trápi je ekologický dopad, avšak dcéra má plienku len na noc, nemáme ich teda takú veľkú spotrebu a v tomto prípade uprednostním skôr kvalitu a suchú posteľ, je to teda moja voľba.
- trhanie plienky na boku
- krásny motív
- nepretekajú
- nemá indikačný prúžok
S plienkami Pampers Paw Patrol Pants som veľmi spokojná, konečne plienky ktoré netlačia bábätko, nemá žiadne otlačeniny od plienky. Zaujalo ma najviac, že sú pants s krásnym motívom, skúšala som iné značky typu pants a okolo nožičiek to mala dcéra široké a pretekalo. Po stranách sa plienka ľahko roztrhne. Nepretekajú.
- Dizajn
- Plienky pekne sedia
- Dostatočná kapacita aj na noc
- Mohli by byť bez parfumácie
Plienky sú skvelé. Dieťa ich miluje. Páči sa nám dizajn. Plienka bola skvelá ako cez deň, tak na noc. Ľahko sa oblieka aj vymieňa. A vďaka vrecúšku na chrbte zostane všetko tam kde má. Nohavičky sú skvelé aj pre fázu odplienkovania. Ľahko sa obliekajú a zas vyzliekajú.
- Pružnosť
- Vôňa
- Savosť
Pampers je u nás 1 medzi plienkami, používame od narodenia dcéry a nedáme na ne dopustiť. Kvalita je vidieť už na prvý pohľad. Čo sa týka nohavičiek sú super držia okolo nožičiek a perfektne sedia aj cez bruško. Príjemná je aj vôňa nohavičiek, nestalo sa nám aby bola malá pod nohavičkami červená ako to bolo u inej skúšanej značky. Za nás sú top. Obrázky na nohavičkách sú tiež super malá Patrolu miluje ako veľa detí a baví ju si nohavičky sama obliekať. My určite vrelo odporúčame. Spokojné dieťa je to naj, čo môže byť a to hlavne pri plienkach
- savosť
- kvalita
- Nič
Značka Pampers nesklamala. Nohavičky krásne sedia a vydržia aj celú noc bez pretečenia. Veľmi dobre sa obliekajú aj vyzliekajú. Obliecť si ich dokáže aj sama dcéra. Pri tejto značke sa nikdy nestalo, že by bola dcéra zaparená alebo mala vyrážku. Najlepšie plienky. Za nás obrovská spokojnosť
- Dizajn
- Suchá pokožka
- Jednoduché použitie
Plienky pampers pants sú veľmi dobrý kamarát. Ľahko sa obliekajú aj keď deti neposedia, rýchlo obliekanie som ocenila, normálne plienky dávajú dosť zabrať, ale toto bola brnkačka. Vrecko stop&protect je super synovi, nepretečie ani kvapka a ani bobek nie je problém. Udržujú dieťa v suchu, nemá mokrý zadoček ako z klasických plienok. Vrelo odporúčam všetkými desiatimi! S produktom som veľmi spokojná, určite budeme používať aj naďalej.
Ešte mi nič neprišlo, tak ze nemám čo hodnotiť
- Perfektne sedia
- Nepretekajú
- Veľmi savé
- Krasny motív labkovej patroly
Plienky Pampers Paw Patrol Pants sú úplne skvelé, perfektne sedia, nikde netlačia, sú veľmi savé. Dcérky rozprávku Labková patrola zbožňujú, takže sú z plienok úplne nadšené. Plienky Pampers Paw Patrol Pants sú vybavené vreckom Stop & Protect, takže naozaj nepretekajú a zostane v nich všetko, čo má.
- Veľmi som spokojná
- Výdrž
Plienky sú skvelé a pre väčšie deti ideálne, pretože sa len ľahko navlečú a hotovo, vyzliekanie je tiež príjemné, len sa roztrhnú na bokoch a hotovo. Savosť je tiež dostatočná, vydrží celú noc úplne v pokoji. Nerobí sa po nich vyrážka a ani netlačia. Ps: fotka skôr pre pobavenie od synovca☺️
- Motív je kúzelný
- Všeobecne pants sú super - prispôsobia sa telíčku
- Bez prebalenia vydržia celú noc
- Dvojité manžetky
Krásne letné plienočky, motív labkovej patroly je kúzelný. Pants prevedenie je pre pohybujúce deti absolútne perfektné, zadné "vrecúško" a dvojité manžetky zabránia každej "nehode".Pampers pants Paw Patrol Pants perfektne sedia, nepretekajú, nezapáchajú chemicky ani po nich nie sú zapareniny
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »