Najnovšie recenzie zo sekcie Detské plienky
- dobry
Túto značku používame od 1
- Najlepšie plienky, ak sa dieťa začína hýbať (stvornozkovat, chodiť)
Najlepšie plienky aké sme kedy mali, vysoká kvalita,
- Pre nás najlepšie plienky
V lete do vody snáď sa využijú.
Spokojný s produktom
- Netlačia
- nenapuchnú vo vode
- ľahko sa odtrhávajú dole
- Jednorázové
Túto veľkosť som zobrala pre syna, ktorý má 12,5kg a sadli mu perfektne. Pekný obrázok, netlačia, nenapuchnú vo vode, ľahko sa odtrhávajú dole.
Kupujem to mojim vnučkám, lebo deti tvrdia, že pampers premium sú najlepšie.
- Najlepšie plienky
- Najlepšie plienky
Za mna kvalitnejsie ako pampers
Viac absorbuju
- Super savé
- Nepretekaju vďaka gumičkam
- Milé obrázky
- Pre dieťa pohodlné
Plienky som kupovala pre známych má krstiny, pretože sú ich obľúbené, nakoľko ich používali aj pri prvom dieťati.
- Setrne k detskej pokozke
- Nie je citit moc
- Ekologicke
- Nesposobuju podrazdenie pokozky
- vyrobene v CR
- nepretecu v noci
Tieto plienky kupujeme dlhodobo, cca 1,5roka. Hladala som kvalitnu plienku, ktora v noci nepretece a bude zaroven ekologicka a hypoalergenna, toto je jedina co splnila obe poziadavky. Ine renomovane znacky sposobovali dcere skarede alergicke reakcie na kozi a tie ekologicke znacky zase nevydrzali celu noc.
Plienky teraz presli rebrandingom, maju papierovy obal (doteraz plastovy), zacali ju vyrabat v CR (doteraz Mexiko a UK), nastastie plienka si zachovala svoju kvalitu. Cena ostala rovnaka, len ubrali pocet plienok v baleni, no to je zial bezna prax aj pri inych znackach.
- Pevný materiál
- kvalita
- Tento tovar nie je dostupný v kamenných predajniach. Som veľmi spokojná s kvalitou - zodpovedá popisu na výrobku. Určite objednám opätovne. Ďakujem a odporúčam.
- dobry
Zobrazujem 361 - 380 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Ďalšie »