Pampers Active baby 4 maxi plienky 132ks
Procter&Gamble Najjemnejšie plienky od Pampers pre deti od 7–18kg teraz vo výhodnom balení ako megabox. Špeciálna ochranná vrstva Extra Dry rýchlo absorbuje vlhkosť a uzavrie ju vnútri plienky... viac »
25,99 €
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- 132 ks plienok za 21 eur? co viac k tomu dodat
- v uvedenej akciovej cene perfektne
pampers plienky pouzivame na dlhsie cesty a na noc
sme s nimi spokojni, aj ked obcas rano najdem u dcerky pretrhnute tie lepiky, co drzia plienky, netusim, ci je to sikovnostou dietata..., kazdopadne sme s danymi plienkami pampers spokojni.
vydrzia naozaj celu noc - ako pisu 12hodin
- dobre sadnu
- perfektna savost
- jednorazove pouzite ;) ako u vsetkych jednorazovie:)
podla mna su pampers najlepsie plienky pre pohodlnych rodicov :) Pre menej pohodlnych su podla mna lepsie latkove, aj ked ich treba prat, podla mna viac setria zivotne prostredie.
- sú spoľahlivé
- vysoko absorbčné
- jemné k pokožke
Doposiaľ mám veľmi dobré skúsenosti s týmito plienkami, avšak občas sú na nich isté nedostatky z výroby, ako napr. tvrdšie hrudky v savej oblasti, alebo zle nalisované ušká na zalepenie, ale inak som s nimi úplne spokojná nakoľko sa nedostatky nevyskytujú príliš často. Určite by som ich odporučila. A pri ďalšom nákupe už nesmiem váhať, lebo sa rýchlo vypredajú, ale vzhľadom na to aké sú kvalitné sa ich oplatí kúpiť aj pri vyššej cene. Najprv sme používal Pampers Premium Care, avšak ich kvalita a vhodnosť pre moju dcérku po tzv. vylepšení veľmi klesla, a preto sme začali používať Pampers Active Baby, s ktorými sme nadmieru spokojné.
Zobrazujem 1 - 21 zo 21 recenzií